Bent u op zoek naar tentenverhuur in Lelystad?

Heeft u een feest of een evenement in Lelystad? Denk dan eens aan een partytent als locatie. Over tentenverhuur in Lelystad kan Feestverhuur Het Gooi u alles vertellen. Het huren van een feesttent heeft vele voordelen:

  • de ruimte die u op een eenvoudige manier creëert
  • de voordelige manier waarop u feestruimte kunt krijgen
  • de bijzondere sfeer waarvoor een tent zorgt
  • het gemak waarmee een tent kan worden opgebouwd en afgebroken
  • eenvoudig geschikt te maken voor ieder seizoen

Wilt u een succes maken van uw feest in Lelystad? Bij Feestverhuur Het Gooi weten we alles van feesttenten en nog veel meer.

Tentenverhuur in Lelystad als onderdeel van een totaalconcept

Bij Feestverhuur Het Gooi heeft u een ruime keuze uit tentenverhuur, zodat u ook een tent vindt die geschikt is voor uw feest of evenement. Maar wij bieden u een totaalconcept aan voor het organiseren van uw feest waarbij de tent slechts het begin is. Voor een feest of dat nu particulier of zakelijk is, heeft u ineens een hoop zaken nodig waar u niet over beschikt.

Wij hebben naast onze tentenverhuur voor Lelystad een compleet programma voor u als het gaat om het huren van feestartikelen. Hierbij kunt u denken aan tafels tafelkleden en stoelen, maar het glaswerk, servies en het bestek. Verder hebben we voor u ook de feestverlichting en bijzondere vormen van decoratie zoals opblaasfiguren met een pakkende tekst. Maar zelfs daarbij houdt het niet op. Ook voor het maaltijd en de drankjes kunnen wij personeel leveren dat ieder feest tot een succes zal maken. Mocht u zich afvragen wat nog meer mogelijk is? Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor apparatuur om het eten warm te houden en de drankjes koel. Als er zaken moeten worden geregeld voor een optreden, kunnen wij zorgen voor licht en geluid en voor een podium. Ook toiletfaciliteiten kunt u bij ons gewoon huren.

Voor tentenverhuur in Lelystad en veel meer...

Hebben we u kunnen overtuigen dat wij alles hebben om een feest te laten slagen en dat wij ons niet beperken tot tentenverhuur in Lelystad? Het is onze intentie om u te helpen bij het organiseren van een feest of een evenement. Wij staan voor u klaar met materialen en adviezen. Inmiddels hebben wij gedurende een groot aantal jaren ervaring opgedaan in deze branche. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact op.


Wij hebben diverse soorten en maten tenten. Voor elke gelegenheid is er wel een tent.