Tent huren in Almere

Binnenkort een feestje op de planning staan? Dan heeft u natuurlijk wel genoeg ruimte nodig voor uw gasten. Niet elk feestje kan gewoon in de openlucht gehouden worden. Bovendien staat of valt een feest buiten met het weer. Een tent huren is dan de beste optie. Bij Feestverhuur Het Gooi kunt u ook in Almere eenvoudig een tent huren. Wij kunnen de tent bij u brengen, maar u kunt hem ook zelf halen bij onze afhaalvestiging in Houten.

Een tent huren in Almere voor elk feest

Een tent huren? Wij leveren ook service in Almere. U kunt de tent van uw keuze dus niet alleen bij ons ophalen, maar wij kunnen hem ook bezorgen en voor u opzetten. In ons assortiment vindt u verschillende soorten tenten van allerlei afmetingen. Daardoor kunt u altijd een tent huren die groot genoeg is voor het aantal gasten dat u verwacht.

Van partytent tot pagodetent

Natuurlijk wilt u wel een tent huren die past bij het feest dat u geeft. Bij ons vindt u de standaard partytenten, maar bijvoorbeeld ook pagodetenten. Die zorgen soms net voor dat beetje extra dat een feest nog meer sfeer geeft. Ook een stretchtent of aluhal is een goede keuze. Geeft u een kleinschalig feest, dan is een easy up misschien nog wel het beste idee. Die kunt u heel gemakkelijk opzetten. Wilt u echt indruk maken op uw gasten? Dan is een van onze spectaculaire tenten misschien iets voor u.

Spectaculaire tenten huren voor spectaculaire feesten

Wilt u een onvergetelijke indruk maken op uw gasten? Of het nu een zakelijke party is of een feest met uw familie en vrienden, u wilt het graag uw gasten naar de zin maken. Met een spectaculaire tent zult u zeker de bewondering van uw gasten oogsten. Bovendien draagt zo’n mooie tent zeker bij aan de sfeer van het feest. Wat dacht u van een opblaasbare kerk? Dit is bijvoorbeeld een goede optie bij een huwelijksfeest. Een andere opvallende mogelijkheid is een groot varken. Misschien heeft uw bedrijf een financieel tintje en wilt u met een spaarvarken voor de dag komen? Ook deze tent kunt u huren in Almere!

De mogelijkheden op een rij

Wij zetten graag nog even de mogelijkheden voor u op een rij:

  • Keuze uit diverse soorten tenten, zoals partytent, pagodetent, spectaculaire tent.
  • Mogelijkheid tot volledige service, inclusief opzetten en afbreken van de tent.
  • Tent huren in diverse maten voor verschillende aantallen gasten.
  • Optioneel kunt u ook tafels, stoelen en andere materialen door ons laten regelen.

Tent huren Almere | Feestverhuur het Gooi


Wij hebben diverse soorten en maten tenten. Voor elke gelegenheid is er wel een tent.