Opblaasfiguur huren Almere

Wilt u een opblaasfiguur huren in Almere? Dan bent u bij Feestverhuur Het Gooi aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een afhaaladres in Huizen, waardoor u het opblaasfiguur vanuit Almere eenvoudig zelf op zou kunnen halen. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om het opblaasfiguur door ons te laten brengen en plaatsen. Dan heeft u nergens omkijken naar!

Een opblaasfiguur huren in Almere: laat zien dat het feest is!

Een opblaasfiguur maakt het altijd meteen duidelijk: hier is het feest. Of dat nu een verjaardag, een geboorte of een ander soort feest is, een opblaasfiguur huren is altijd een goed idee. Zo kan de hele buurt meegenieten, maar weten ook de feestgangers meteen waar zij moeten zijn. Het is een echte eyecatcher en u zult zeker meteen in het middelpunt van de belangstelling staan.

Een opblaasfiguur huren als originele verrassing

Natuurlijk kunt u een opblaasfiguur huren in Almere voor uw eigen feestje, maar u kunt er ook iemand anders mee verrassen. Hoe leuk is het om ineens een grote baby in de tuin te zien als kersverse ouders? Of om als pasgetrouwd een champagnefles in de tuin te ontdekken op de dag na het huwelijk?

Grote opblaasfiguren voor uw woning?

De meeste opblaasfiguren die u bij ons kunt huren zijn zo’n 3 tot 5 meter hoog. Dat wil zeggen dat u er zeker niet snel overheen zult kijken. De opblaasfiguren reiken soms dan ook wel tot het dak van de woning. Ook bij een zakelijk pand kunnen wij deze figuren gemakkelijk plaatsen. Er zijn diverse soorten opblaasfiguren te huur, zoals:

  • Opblaasfiguur Abraham
  • Opblaasfiguur Sarah
  • Opblaasfiguur man
  • Opblaasfiguur vrouw
  • Ooievaar opblaasfiguur
  • Baby opblaasfiguur
  • Opblaasbare champagnefles

Voor elke gelegenheid kunt u dan ook een opblaasfiguur huren die voor een extra feestelijk tintje zorgt. Kies voor een van de vele opblaasfiguren uit ons aanbod of ga voor een skytube om duidelijk te laten zien waar het feestje plaatsvindt.

Opblaasfiguur huren met buikbord

In Almere kunt u bij ons een opblaasfiguur huren met buikbord. Dat is ideaal voor verschillende gelegenheden. Op het buikbord staat namelijk steeds weer een andere tekst. Hierbij kunt u denken aan opschriften voor het pensioen, het huwelijk of aan bepaalde leeftijden. Daardoor kunnen wij voor vrijwel elk feestje een passende opblaasfiguur leveren. Een opblaasfiguur huren in Almere doet u daarom bij Feestverhuur Het Gooi. Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!


Feestverhuur het Gooi heeft verschillende opvallende items te huur. Zo verhuren wij diverse opblaasfiguren en skytubes.

Opblaasfiguur huren Almere | Feestverhuur het Gooi

Opblaasfiguur Abraham

De pop is 3,5 meter hoog.

Opblaasfiguur Sarah

Mooie opblaasbare Sarah eyecatcher

Opblaasfiguur Man

Grote eye catcher van 3,5 meter hoog.

Opblaasfiguur Vrouw

Opblaasbare eyecatcher vrouw is 3,5 meter hoog.

Opblaasbare Champagne Fles

Deze 4,5 meter hoge champagne fles is een ware blikvanger voor uw feestt.

Baby Opblaasfiguur

3 meter hoge Baby! Voor zowel een jongen als een meisje geschikt.

Ooievaar Opblaasfiguur

4 meter hoge Ooievaar ook wel de "geluksdrager" genoemd

Skytube

Een skytube huren zorgt ervoor dat uw evenement direct opvalt. Deze Skytube is in verschillende kleuren leverbaar.