Kies een leuk opblaasfiguur in Almere

Heeft u een feest te vieren in Almere en wilt u dat laten opvallen? Kies dan voor een leuk opblaasfiguur. Dan weet u zeker dat uw gasten met een glimlach binnen zullen komen en het succes van een feest hangt uiteraard vooral af van de sfeer. Een opblaasfiguur is helemaal in vandaag de dag en u ziet ze steeds vaker bij grote evenementen, zoals sportwedstrijden of muziekfeesten. Dat is ook logisch, want zo'n groot opblaasfiguur zorgt meteen voor vrolijkheid. En groot zijn de opblaasfiguren die u bij Feestverhuur Het Gooi kunt huren in ieder geval. Wat dacht u van 3 tot 4, 5 meter?

Kies voor een thema of een algemeen item

Als u een opblaasfiguur in Almere zoekt, kunt u bij Feestverhuur Het Gooi kiezen uit themapoppen of een algemeen item. Als u Abraham of Sarah wilt met een naam van het feestvarkentje erop, dan kan dat natuurlijk. Maar een baby van 3 meter of een ooievaar van zelfs 4 meter laat ook niets aan de verbeelding over.

Heeft u een ander feest, dan kan dat bijvoorbeeld opgeluisterd worden met een vrolijk figuur van een vrouw of een man met een buikbord dat aangeeft waar het feest allemaal om draait. Natuurlijk zijn er voor de liefhebber ook champagneflessen in maxi formaat verkrijgbaar. De eyecatcher voor ieder feest is uiteraard een skytube, die beschikbaar is in diverse kleuren.

Een opblaasfiguur in Almere is eenvoudig op te zetten

Als u een opblaasfiguur huurt, wordt die compleet met pomp en haringen geleverd. Op die manier kunt u zelf een mooi plaatsje kiezen voor uw spectaculaire feestversiering. Het opzetten is in principe erg eenvoudig, zeker als u dat met twee personen doet. Dat betekent meteen al een hoop voorpret voor het feest begonnen is. En reken maar dat u veel belangstelling zult trekken als u bezig bent met dat klusje. Maar Feestverhuur Het Gooi gaat desgewenst ook nog een stapje verder. Wij geloven in een totaalconcept waarbij wij u alle gewenste service verlenen. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om de pop voor u op te bouwen en af te breken.

Feestverhuur Het Gooi in een notendop

  • Complete service, inclusief opbouwen en afbreken
  • Verschillende soorten opblaaspoppen voor diverse gelegenheden
  • Opblaaspoppen in allerlei formaten
  • Diverse aanvullende feestartikelen voor uw feest

Nieuwsgierig geworden? Neem gewoon contact met ons op en wellicht staat er straks ook voor uw feest zo'n bijzonder opblaasfiguur in Almere.


Feestverhuur het Gooi heeft verschillende opvallende items te huur. Zo verhuren wij diverse opblaasfiguren en skytubes.

Opblaasfiguur Abraham

De pop is 3,5 meter hoog.

Opblaasfiguur Sarah

Mooie opblaasbare Sarah eyecatcher

Opblaasfiguur Man

Grote eye catcher van 3,5 meter hoog.

Opblaasfiguur Vrouw

Opblaasbare eyecatcher vrouw is 3,5 meter hoog.

Opblaasbare Champagne Fles

Deze 4,5 meter hoge champagne fles is een ware blikvanger voor uw feestt.

Baby Opblaasfiguur

3 meter hoge Baby! Voor zowel een jongen als een meisje geschikt.

Ooievaar Opblaasfiguur

4 meter hoge Ooievaar ook wel de "geluksdrager" genoemd

Skytube

Een skytube huren zorgt ervoor dat uw evenement direct opvalt. Deze Skytube is in verschillende kleuren leverbaar.